You Plus

A mi ígéretünk. Az Ön élménye.

KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT

Mit ígérünk Önnek? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron. Hiszünk a kölcsönös bizalom és az átláthatóság erejében, ezért mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszú távra szóló gondoskodást biztosítsuk.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK HŰSÉGES ÜGYFELEKNEK


Amennyiben Nissan-tulajdonos, következő Nissan járműve vásárlásakor különleges hűségkedvezményben részesül. Jelentkezzen be vagy regisztráljon a legfrissebb kedvezményekért, majd keresse fel Nissan márkakereskedőjét a további információkért!

YOU+NISSAN Szervizkedvezmények


Amennyiben Ön Nissan-tulajdonos és regisztrál a YOU+NISSAN Hűségprogramba, akkor azonnal jogosulttá válik a szervizkedvezményekre is. Mindez semmibe sem kerül Önnek! Amíg az Ön járműve egyre idősebb lesz, Ön egyre nagyobb kedvezményt érhet el, maximum 20%-ot, amely érvényes bizonyos gyári alkatrészekre, a gyári olajra és a munkaórára is (a karosszéria termékcsoportba tartozó alkatrészekre és a tartozékokra nem vonatkozik a kedvezmény). A kedvezmény érvényes például az akkumulátorra, az ablaktörlő lapátra, a hűtőfolyadékra, a gyújtógyertyára, az üzemanyagszűrőre, a lengéscsillapítóra, a felfüggesztés részeire, a kuplung részeire, a kipufogóra, a vezérműszíjra, a vezérműláncra, az izzítógyertyákra. Ne feledje, az Ön autója megérdemli a tökéletes törődést, és a Nissan szakemberei professzionálisan gondoskosnak erről. További részletekért keresse az Ön Nissan márkakereskedését! A részletes feltételekért kérjük olvassa el az Általános Szerződési feltételeket a programra vonatkozóan.

Hűségkártya


A hűségkedvezményekre jogosító hűségkártyáját a www.youplusnissan.hu oldalon regisztrálva igényelheti. A hűségprogramban résztvevőket ez a hűségkártya azonosítja, amelyet Ön postai úton, jellemzően a regisztrációt követő 2 hónapon belül kap meg. Ha több Nissan járművel rendelkezik, akkor a YOU+NISSAN rendszerbe az összes járművét fel tudja tölteni egy regisztráció keretében, a „Garázsom” menüpontban. A rendszer minden járművet regisztrál, mi pedig elküldjük ezekhez tartozó hűségkártyáit.

ÚJ NISSANCONNECT


Intelligens navigáció, okostelefon-alkalmazások integrálása, továbbfejlesztett hangélmény: sok mindent meg kell ismernie az új NissanConnect rendszerrel kapcsolatban. Ismerje meg, hogyan aktiválhatja a szolgáltatásokat, és fedezze fel az Önnek kínált funkciók széles tárházát. Kattintson ide, ha el szeretne merülni az új NissanConnect világában.

NISSAN MÁRKAKERESKEDŐI SZOLGÁLTATÁSOK


Találja meg legközelebbi Nissan márkakereskedőjét és biztosítjuk, hogy minden jövőbeni szolgáltatásról, például műszaki vizsgáról szóló árajánlat tőlük érkezik majd - így mindig tudhatja, kivel van kapcsolatban.

Kattintson ide!

KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT