You Plus

NISSANCONNECT EV

A NISSANCONNECT EV BEMUTATÁSA

A NissanConnect EV alkalmazás használatával egy számítógéppel vagy mobiltelefonnal kezelheti Nissan LEAF-jét. Ellenorizheti a töltöttségi szintet, megkezdheti a töltést, ellenorizheti, mikor fejezodik be a töltés, vezérelheti a légkondicionálót, és megtekintheti a becsült hatótávot. A NissanConnect EV lehetové teszi a vezetési statisztikák elemzését, valamint az utazások és töltés egyszerubbé és hatékonyabbá tételét.

A NissanConnect EV alkalmazás letöltheto iOS és Android rendszerre.

 

Zero emission

KAPCSOLATTARTÁS

TÖLTSE LE AZ ALKALMAZÁST

Az okostelefonja használatával idot takaríthat meg,
és távolról vezérelheti a LEAF-jét.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV – PLAN MY ROUTE ÉS MY CAR FINDER

A NissanConnect EV Plan My Route és Find My Car funkciói egyszerubbé teszik a vezetési élményt. Megtervezheti az utazását, megkeresheti a legközelebbi töltési pontot, és akár az autóját is megkeresheti, ha nem találja.

 

NISSANCONNECT EV – TÁVVEZÉRLÉS ÉS JÁRMUSTATISZTIKA

Az elektromos autó vezetése még soha nem volt egyszerubb. Az okostelefonján telepített NissanConnect EV alkalmazásból vagy a You+Nissan tulajdonosi portálról kereshet töltoállomásokat, felügyelheti az akkumulátorhasználat hatékonyságát, és még akár a légkondicionálót is beállíthatja távvezérléssel.

  • TÖLTÉSI IDOZÍTO: Eldöntheti, mikor akarja feltölteni a Nissan LEAF-jét, még akkor is, ha nem tartózkodik mellette, és kihasználhatja a csúcsidon kívüli kedvezményes díjakat.
  • KLÍMAVEZÉRLÉS: Állítsa be a légkondicionálót úgy a számítógépérol vagy okostelefonjáról, hogy a Nissan LEAF-je mindig készen álljon, amikor Önnek szüksége van rá.
  • SAJÁT VEZETÉSI ELOZMÉNYEIM: Részletes információkat kaphat a vezetési szokásairól, és megtudhatja, hogyan takaríthat meg pénz.

 

NISSANCONNECT EV – ÉS MÉG TÖBB FUNKCIÓ!

Tegye még teljesebbé mobil életét a NissanConnect EV letöltésével. Az alkalmazás tartalmaz kéz nélküli hívásfunkciót, adatfolyamként továbbított hangot, USB-kapcsolatot és továbbfejlesztett hangfelismerést, valamint egy 14,7 cm-es navigációs rendszert, amely megjeleníti a hasznos helyeket, például éttermeket és ATM-eket.

 

NEW NISSANCONNECT

AZ ÚJ NISSANCONNECT – BEVEZETÉS

 

Helyezze át digitális életét a gyorsforgalmi sávba az új NissanConnect rendszerrel! Okostelefon-integráció, Bluetooth-kihangosítás és -hang, intelligens navigáció és fedélzeti alkalmazások: mindezeknek köszönhetően autója szerves részét fogja képezni kapcsolattartásra alapuló életstílusának. Ezért ha autójában vannak ilyen funkciók, regisztráljon a You+Nissan oldalon, aktiválja az „Új NissanConnect” lehetőséget, és máris élvezheti az exkluzív szolgáltatásokat. Ráadásul a regisztráció megkönnyítése érdekében, valamint azért, hogy a legtöbbet tudja kihozni az autózásból, az összes hasznos tanácsot és információt megtalálja az új NissanConnect használatáról és funkcióiról!

 

AZ ÚJ NISSANCONNECT - BEMUTATÁS

 

Készítettünk egy videót, mely bemutatja, mennyi mindenre képes az új NissanConnect rendszer! Intuitív menüje és érintőképernyője révén néhány érintéssel böngészhet a szolgáltatások között, és minden csatlakoztatott funkciót, valamint a GPS-rendszer speciális funkcióit is elérheti. Egyszerűen nyomja meg a lejátszás gombot, merüljön el a funkciókban, és megígérjük, az új NissanConnect mindent felfed Ön előtt.

 

 

 

 

 

ÚJ NISSANCONNECT – REGISZTRÁLJON, TÖLTSE LE, CSATLAKOZTASSA

 

Regisztráljon, töltse le, csatlakoztassa! Ennyire egyszerű! Nézze meg az alábbi videót, és láthatja, hogyan kelnek életre ezek a szavak. Ismerje meg, hogyan aktiválhatja fiókját, hogyan kezelheti alkalmazásait és szolgáltatásait okostelefonja és a navigációs rendszer között. Néhány lépést elvégezve beállíthatja és személyre szabhatja az új NissanConnect rendszert, hogy kapcsolatban maradjon út közben és az úttal is.

 

Információ: A videó aljára kattintva módosíthatja a feliratokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

A vezetés odafigyelést igénylő folyamat. Csak akkor használja a NissanConnect szolgáltatásait, ha azt a biztonsági körülmények megengedik. Szükség van NissanConnect-előfizetésre, de az autó vásárlásakor 2 éves előfizetés jár. A szolgáltatások és alkalmazások csak bizonyos európai piacokon és bizonyos Nissan modellekben érhetők el. A szolgáltatásokat és alkalmazásokat esetenként a Nissan hatáskörén kívül eső harmadik fél biztosíthatja, így azok előzetes értesítés vagy a Nissan vagy képviselőjének felelőssége nélkül változhatnak (ideértve – korlátozás nélkül – a harmadik fél által megszüntetett/szüneteltetett szolgáltatásokat). Egyes távoli funkciókhoz olyan kompatibilis telefonkészülékre vagy eszközre lehet szükség, mely nem tartozéka a járműnek. A mobilszolgáltatók szolgáltatásai a Nissan hatáskörén kívül esnek. A mobiltelefon-szolgáltatás nem érhető el mindenhol. A szolgáltatás igénybevételekor a szolgáltató roaming díjat és/vagy adathasználati díjat számíthat fel. A Nissan nem vállal felelősséget a berendezéseknek a szolgáltatások folyamatos használata érdekében esetlegesen szükségessé váló cseréjéért vagy frissítéséért, illetve az esetlegesen felmerülő járulékos költségekért.