Mit ígérünk Önnek? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan-tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron. Hiszünk a kölcsönös bizalom és az átláthatóság erejében, ezért mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszú távra szóló gondoskodást biztosítsuk.

Bárhol, bármikor számíthat ránk. Csak hívja a 06 80 333 888-as telefonszámot**, és rendelkezésére állunk!

DÍJMENTES CSEREAUTÓ*

Ígérjük, hogy amíg Nissan márkaszervizünk az autóját javítja, munkatársaink a személyes igényeinek megfelelő mobilitási megoldást kínálnak az Ön számára. Foglalja le előre szerviz-időpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót biztosítunk Önnek. Egyes kereskedésekben és szervizpontokon akár elektromos járművet is választhat. Amennyiben Ön nem igényli a csereautót, a Nissan márkaszerviz egyéb közlekedési megoldással is a rendelkezésére áll.

LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON*

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek minőségének köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról. A legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében árgaranciát nyújtunk.

NISSAN ASSISTANCE KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT TELJES ÉLETTARTAMRA*

Ígérjük, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, hogy Ön gondtalanul folytathassa útját. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül. A Nissan Assistance közúti segélyszolgálatot Ön nem csak a gyári garancia időtartama alatt, de ezt követően minden egyes, Nissan márkaszervizben elvégzett, időszakos karbantartás után a következő szerviz előírt időpontjáig igénybe veheti.

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS*

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan tudja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni. Nem érik meglepetések. A munkadíjat és az alkatrészek árát tartalmazó számla összege nem haladhatja meg az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat összegét, valamint az Ön előzetes hozzájárulása nélkül végzett munkálatok sem kerülnek kiszámlázásra.

*A Nissan Ígéreteinek teljeskörű részleteit megtalálja az Általános Szolgáltatási Feltételek dokumentumban.

**Külföldről: +36 1 371 54 93

A résztvevő márkakereskedések listáját megtalálja itt.

FEDEZZE FEL A NISSAN SZOLGÁLTATÁSAIT!

Az ügyfelek boldogsága és biztonsága érdekében szolgáltatások széles választéka várja, amelyek gondoskodnak Önről és járművéről, ameddig igényt tart ezekre.

NISSAN ASSISTANCE

Azonnal Ön mellett

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

KAPCSOLAT
 

Az Ön Nissan ügyfélszolgálata

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

NISSAN MÁRKASZERVIZ

Szakszerű és minőségi szolgáltatások

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

NISSAN FINANSZÍROZÁS

Személyre szabott lehetőségek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

NISSAN GARANCIA

Többféle garanciális lehetőség

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

KARBANTARTÁSI CSOMAGOK

Biztosítsa nyugalmát időben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

TARTOZÉKOK

Formálja egyedivé Nissanját

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >

ÖN TULAJDONOS?

Regisztráljon vagy jelentkezzen be a YOU+NISSAN oldalára!

REGISZTRÁLJON!
Nissan-alkalmazás : driver guideNISSAN DRIVER'S GUIDE
ALKALMAZÁS

Fedezze fel a Nissant okostelefonon vagy táblagépen. A kezelési útmutató teljes elektronikus verziójához hozzáférhet, és közvetlenül a képernyőn megtekintheti a műszerfal jelzéseinek magyarázatát a kiterjesztett valóság technológiának köszönhetően.

Nissan-alkalmazás az App Store-ban

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A JÁRMŰVÉRŐL

LETÖLTÉS iOS-RE
Nissan-alkalmazás a Google Playen

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A JÁRMŰVÉRŐL

LETÖLTÉS ANDROIDRA