You Plus

Hűségkártya

A hűségkedvezményekre jogosító hűségkártyáját a www.youplusnissan.hu oldalon regisztrálva igényelheti. A hűségprogramban résztvevőket ez a hűségkártya azonosítja, amelyet Ön postai úton, jellemzően a regisztrációt követő 2 hónapon belül kap meg.*

Ha több Nissan járművel rendelkezik, akkor a YOU+NISSAN rendszerbe az összes járművét fel tudja tölteni egy regisztráció keretében, a „Garázsom” menüpontban. A rendszer minden járművet regisztrál, mi pedig elküldjük ezekhez tartozó hűségkártyáit.

* A jelentkezések esetleges nagy száma miatti csúszásokért, illetve a postai szolgáltató oldalán bekövetkező késedelemért a Nissan Sales CEE Kft. felelősséget nem vállal.
A hűségkártyáért nem kell fizetnie, akkor sem, ha az esetleg elvész és újragyártásra van szükség. Ebben az esetben annyi a teendője, hogy felkeresi az ügyfélszolgálatot és bejelenti, hogy elvesztette a kártyáját. Az ügyfélszolgálat az adatok egyeztetése után elindítja az új kártya gyártási folyamatát.
A kártya a tulajdonoshoz tartozik és nem ruházható át, ha az autó eladásra kerül. A szervizkedvezmény azonban a gépjármű eladása esetén az új tulajdonost is megilleti, amennyiben ő is regisztrál.

YOU+NISSAN Szervizkedvezmények

 

Amennyiben Ön Nissan-tulajdonos és regisztrál a YOU+NISSAN Hűségprogramba, akkor azonnal jogosulttá válik a szervizkedvezményekre is. Mindez semmibe sem kerül Önnek! Amíg az Ön járműve egyre idősebb lesz, Ön egyre nagyobb kedvezményt érhet el, maximum 20%-ot, amely érvényes a gyári alkatrészekre, a gyári olajra és a munkaórára is. A kedvezmény érvényes például az akkumulátorra, az ablaktörlő lapátra, a hűtőfolyadékra, a gyújtógyertyára, az üzemanyagszűrőre, a lengéscsillapítóra, a felfüggesztés részeire, a kuplung részeire, a kipufogóra, a szélvédőre, a vezérműszíjra, a vezérműláncra, az izzítógyertyákra. Ne feledje, az Ön autója megérdemli a tökéletes törődést, és a Nissan szakemberei professzionálisan gondoskosnak erről.

További részletekért keresse az Ön Nissan márkakereskedését! A részletes feltételekért kérjük olvassa el az Általános Szerződési feltételeket a programra vonatkozóan.