You Plus

MAPCARE™

Tartsa térképeit naprakészen

A vezetési környezet folyamatosan változik, és ezzel együtt azok a térképek is, amelyeket a navigációhoz használunk. Nissan-tulajdonosként ingyenesen hozzáférhet a Nissan MapCare™ programhoz, mely naprakészen tartja navigációs rendszerét, és további előnyöket kínál: pontosabb térképek, új POI-k, pénz- és üzemanyag-megtakarítás. Mindössze annyit kell tennie, hogy évente egyszer elviszi Nissanját a legközelebbi márkakereskedésbe, ahol ingyenesen frissítik a rendszert. Nincsenek költségek, és Önnek semmi egyebet nem kell tennie. Soha többé nem fog időt pazarolni azzal, hogy rossz úton halad, ha pedig szeretne megállni, hogy egyen, pénzt vegyen magához, pihenjen vagy tankoljon, pontosan tudni fogja, hová kell mennie.
Az ajánlat a NissanConnect rendszerrel felszerelt összes olyan Nissan modellre érvényes ( a 370Z és a haszongépjárművek kivételével, de az Navara modellre igen), amelyre a tulajdonosuk 2016. május 1. után kötött szerződést (a Juke esetében 2016. június 1. után, a Navara esetén 2016. november 1. után).

 

KERESSE MEG A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐT

EGYSZERI TÉRKÉPFRISSÍTÉSI LEHETŐSÉG

Ha Nissanja nem jogosult a Nissan MapCare™ programra, az egyszeri térképfrissítés keretében akkor is frissítheti navigációs rendszerét. Így a legújabb navigációval fog rendelkezni, és élvezheti a pontos térképeket és az új érdekes pontokat. Keresse fel Nissan Márkakereskedőjét, ahol megvásárolhatja az egyszeri térképfrissítést és a Nissan kollégái el is végzik a frissítéshez szükséges lépéseket Ön helyett.

GYAKORI KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A NISSAN MAPCARE™ PROGRAMRÓL ÉS AZ EGYSZERI TÉRKÉPFRISSÍTÉSRŐL

 

Én is frissíthetem a Nissan MapCare™ rendszert?

A Nissan MapCare™ program keretében a frissítést a kereskedő végzi el. Először ellenőriznie kell, hogy a jármű részt vehet-e a programban, amit megtehet a Márkakereskedőkkel telefonon vagy e-mailben. Ez az egész eljárás teljesen ingyenes.

 

Hányszor frissíthetem a navigációs rendszeremet a Nissan MapCare™ program keretében?

A Nissan MapCare™ program legfeljebb 3 térképfrissítést tartalmaz – évente egy alkalommal, amíg a jármű eléri életkora 4. évének végét.

 

Kitől kapok tájékoztatást arról, hogy megjelent egy új frissítés a Nissan MapCare™ programban?

A kereskedő fogja megkeresni Önt, amikor megjelenik egy új frissítés. Ne felejtsen el regisztrálni a YOU+ portálon (a Nissan ügyfélszolgálati portáján), és adja meg elérhetőségi adatait. Azt is megteheti, hogy megkérdezi a kereskedőt, megjelent-e új frissítés az Ön járművéhez.

 

Miért jó a Nissan MapCare™ program?

Évente átlagosan az utak és érdekes pontok 15%-a változik meg. Az egyszeri térképfrissítések általában nagyon drágák, de a Nissan 4 évig gondoskodik erről.

 

Mi történik, amikor eladom az autómat?

A programban az autó alvázszáma alapján lehet részt venni. Ezért az új tulajdonos automatikusan részt vehet a programban (a 3 térképfrissítés keretén belül, az autó életkora 4. évének végéig) – ez növeli az autó értékét.

 

Használt autót vásároltam, melyben NissanConnect rendszer van. Honnan lehet megtudni, hogy a Nissan MapCare™ program az én autómra is vonatkozik-e?

Kérdezze meg a Márkakereskedőt, hogy az autó az alvázszáma alapján részt vesz-e a programban, és még hány frissítésre jogosult. A Márkakereskedő gondoskodik róla, hogy a következő frissítésről már Ön is értesüljön.

 

Ha kihagytam egy frissítést a Nissan MapCare™ programban, meg lehet hosszabbítani azt egy évvel?

Nem, ha kihagyott egy évet a térképfrissítésben, nem kérhet további egy évet.

MÁRKAKERESKEDŐ KIVÁLASZTÁSA

VÁLASSZA KI KEDVENC MÁRKAKERESKEDŐJÉT!

Vissza a műszerfalra

thumb

HOGYAN?

Az alábbi szolgáltatások alapján kérjük ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott kereskedés megfelelő-e Nissan autójának szervizeléséhez, majd válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő márkakereskedést!

Keresési feltételek törlése

Keresési eredmények szűkítése